1. FØRERHUS OPBEVARING OG KØLEKASSE

Med en 15 % større kabine er X-serien blevet dedikeret til at øge opbevaringspladsen til en mobiltelefon, en 1 liters vandflaske, en radio på stedet, sikkerhedshjelm, Hi-Vis-jakke, rygsæk og har en køleboks til operatørens frokost.

2. TILPASSET BELYSNING

X-serien giver mulighed for at have lys i alle båse for at gøre det daglige eftersyn lettere. Med op til 14 arbejdslygter monteret, kan hver enkelt af disse slukkes individuelt inde fra førerhuset, når det er nødvendigt for at reducere blænding på stedet. Derudover for dem, der arbejder på de sene timer, kan 'Følg mig hjem'-funktionen indstilles til 10 minutter for at forbedre operatørsikkerheden.

3. REDUCERET OPERATØRTJEK

Med kun to daglige kontroller, ingen af dem på den øvre struktur. Opstartstiderne er ikke kun hurtigere, men også sikrere. (Daglige kontroller er for sprinklervæske og sporspænding).

4. FÆRRE FILTER SKIFT

At eje en X Series-maskine vil reducere antallet af filterskift med 23% over en levetid på 10.000 timer. Dette giver en reduktion af dine samlede ejeromkostninger og servicetid.

5. BRUGERDEFINERET JOYSTICK

Joysticket har en brugerdefineret knap, der kan indstilles til operatørens præference. Det kan være at vaske frontskærmen i et støvet stenbrud eller at slå radioen fra, når man taler med jordarbejdere. Alt sammen uden at skulle slippe joystickets.

6. SKIFT AF REDSKABER

Quick Hitch Crowd-tilsidesættelsen giver mulighed for effektive skift af redskaber uden at skulle trænge på redskabet, hvilket gør processen nemmere og sikrere på stedet. Især ved udskiftning af vanskelige redskaber såsom gafler, hammere, sakse og tiltrotatorer.

7. BRUGERDEFINERET PROPORTIONAL KONTROL

Brugerdefinerede proportionelle kontroller sætter kontrollen i operatørens fingerspidser for flow, glathed og evnen til at låse og holde en service på 10 indstillinger for tilbehør.

8. LØFTE MODE

X Series-serien har en skræddersyet løftetilstand, der slår automatisk tomgang fra, øger aflastningstrykket og stabiliserer hydraulikken. Giver således forbedret løftekontrol.

9. SLANGEBRUDSVENTILER

Ekstra slangebrudskontraventiler (HBCV) er valgfrie på skovlcylinderen til brug med pallegafler eller for ekstra sikkerhed ved løft.

10. AUTOSTOP AF MOTOR

Mange maskiner på stedet har en gennemsnitlig tomgang på op til 40%, hvilket spilder brændstof og tæller timer, hvilket reducerer maskinens værdi. Motorens autostop-funktion på X-serien giver mulighed for at indstille motoren til automatisk at slukke, hvis kontrollerne er inaktive efter et stykke tid. Sparer både nu og i det lange løb.

140X

Motoreffekt

81 kW

Skovlkapacitet

0,89 m3

Egenvægt

16.170 kg

SE MODEL
150X

Motoreffekt

81 kW

Skovlkapacitet

0,78 m3

Egenvægt

17.610 kg

SE MODEL
220X

Motoreffekt

129 kW

Skovlkapacitet

1,25 m3

Egenvægt

22,442 kg

SE MODEL
245XR

Motoreffekt

129 kW

Skovlkapacitet

1,27 m3

Egenvægt

24,743 kg

SE MODEL