[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rohden Gods ved Vejlefjorden har udskiftet deres JCB teleskoplæsser fra 2007 med en ny 2018 model. Denne gang faldt valget på den stærke 535-95 Agri Pro med den anerkendte og stærke DualTech VT transmission.

Med den nye transmission, er det lykkedes for JCB at fremstille en teleskoplæsser-transmission, der både giver millimeter præcis manøvrering i køresiloen og maksimal trækkraft ved transportopgaver.

Ved hastigheder under 19km/t kører den med Hydrostat og i spændet fra 20 til 40km/t kører den med power shift. Noget også Maskinbladet virkelig fik øje på i deres test af JCB Teleskoplæsser i Agri Pro serien tidligere på året.
http://www.maskinbladet.dk/powergear/artikel/teleskoplaesser-med-unik-transmission

Rohden Gods har bl.a. valgt at få deres nye JCB Teleskoplæsser leveret med Centralsmøring, 6-i-én skovl og Air Condition. Alt sammen noget der gør dagligdagen lettere for dem og deres arbejde.

Rohden Gods har nu fornøjelsen af at kunne bruge den nye maskine i deres arbejde i mark, i lade og i arealerne omkring det flotte og meget velholdte gods ved Vejlefjorden. Nicolaisen & Larsen A/S ønsker Rohden Gods I/S et stort tillykke med deres nye JCB-maskine.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]