Søg

Brugt gravemaskine

Her på siden finder du vores udvalg af brugte gravemaskiner, som stadig har mange år tilbage på arbejdspladsen. Udvalget består af gravemaskiner i flere størrelser og vægtklasser, ligesom du også finder en bred vifte af anerkendte mærker.

Mangler du en effektiv kollega til dit byggeprojekt? Så kan du tage et kig på nedenstående sortiment. Hos Reesink Construction står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du har brug for at finde den rette gravemaskine til dig og dine behov.

Funktionelle og brugte gravemaskiner til salg

En brugt gravemaskine er ikke lig med en slidt og gammel gravemaskine. Hos Reesink Construction gennemtester vi altid vores brugte maskiner, så de lever op til vores høje krav til funktionsdygtighed, alsidighed og komfort. Køber du en brugt gravemaskine hos os, kan du være helt sikker på, at den stadig har flere år tilbage på byggepladsen. Hvis du er ude efter en spritny maskine, har vi også et stort udvalg af nye gravemaskiner.

Vores store udvalg byder på flere brugte gravemaskiner fra anerkendte mærker som Volvo, JCB, Wacker Neuson og Hyundai. Samtidig fås de i flere størrelser og vægtklasser, så du kan finde en, der matcher dine kommende arbejdsopgaver.

Find din næste brugte gravemaskine her

Ønsker du en gravemaskine på bånd eller en gravemaskine på hjul? Uanset hvilke krav og forventninger, du har til din kommende arbejdskollega, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde dit perfekte match. Vi har desuden også et udvalg af nye gravemaskiner fra JCB, som er både økonomiske og komfortable med en enestående førerkomfort.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for grundig vejledning. Det kan du gøre på telefon eller mail. Vi bestræber os altid efter at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop, og for os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. Vi ser frem til at høre fra dig!

Er du blevet mere nysgerrig på brugte gravemaskiner? Se hvad vi har på lager her. 

Er du på udgik efter en ny gravemaskine? Vi tilbyder god finansiering på nye gravemaskiner. 

Vil du vide med det samme vi får en brugt maskine til salg? Så følg vores brugt side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage