Søg

Eftermarked

Hos Reesink Construction er vi bevidste om at samarbejdet med kunden ikke slutter efter et endt salg. Derfor har vi en stor eftermarkedsafdeling med stor teknisk viden om det gælder reservedele eller service af din maskine. Vi er her for dig uanset om du har en serviceaftale eller ej.

Reservedele

Originale reservedele er specialdesignet til den specifikke maskine & udstyr. Du bør derfor anvende originale reservedele, når der udføres service og vedligehold, hvis du ønsker at bibeholde performance level og fordi, din maskine og udstyr fortjener det bedste.

Service

Vi ved at maskinen ikke er købt ind for at holde stille. Derfor har vi landsdækkende service med udekørende montører, som kan udfører service og reparationer på stedet. Netop derfor ligger vi stor vægt på at give dig en god efterbehandling. Du kan forvente et serviceniveau fra os, der er lige så højt som de kvalitetsprodukter vi sælger.

Vagttelefon

Vi ved at i som maskinfører kan arbejde på alle tider af døgnet. Derfor står vi naturligvis også klar alle timer af døgnet til at hjælpe dig. Udenfor normal åbningstid kan du viderestilles til vagttelefonen.

Livelink

Som bruger af Livelink får du et helt unikt indblik i brugen, helt ned på den enkelte maskine. Udover dette kan du også altid se hvor din maskine er placeret ved brug af den indbyggede GPS.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage