Søg

Brugte rendegravere

Er du på udkig efter en funktionel og brugt rendegraver? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af brugte rendegravere, som stadig har mange år tilbage på arbejdspladsen. De er funktionsdygtige, alsidige og designet til hårdt arbejde.

Udvalget byder på flere rendegravere med forskellige gravedybder, motoreffekter og vægtklasser. Tag et kig på nedenstående sortiment, og find en brugt rendegraver, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Stort udvalg af brugte rendegravere til salg

En rendegraver er en alsidig maskine, der evner at både læsse, losse og grave. Køber du en brugt rendegraver hos os, får du en funktionsdygtig maskine, der har mange år tilbage på byggepladsen. Rendegraverne går nemlig gennem en grundig test, så vi er helt sikre på, at de lever op til vores høje krav og forventninger til førerevne og funktionsdygtighed.

Med vores udvalg af rendegravere finder du flere forskellige, som passer til diverse arbejdspladser og -opgaver. Samtidig finder du en lang række anerkendte mærker, som producerer kvalitetsbevidste maskiner, der er designet til det hårde arbejde.

Er du på udkig efter en splinterny maskine? Så har vi et udvalg af nye rendegravere af den bedste kvalitet.

Vi står klar med grundig vejledning

Hos Reesink Construction er vi leveringsdygtige i en bred vifte af maskiner til enhver arbejdsopgave. Vi er fagligt kompetente indenfor entreprenørbranchen, hvorfor vi altid tilbyder faglig og grundig vejledning.

Er du i tvivl om, hvilken rendegraver du skal vælge? Eller sidder du tilbage med spørgsmål? Uanset omfanget og kompleksiteten af dit spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os endelig, hvis du har brug for vejledning til at finde dit perfekte match. Vi ser frem til at høre fra dig!

Er du blevet mere nysgerrig på brugte rendegravere? Se hvad vi har på lager her. 

Er du på udgik efter en ny rendegraver? Vi tilbyder god finansiering på nye rendegravere. 

Vil du vide med det samme vi får en brugt maskine til salg? Så følg vores brugt side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage