Søg

Originale JCB reservedele

 Når du bruger originale reservedele, er du sikker på, at din maskine bliver funktionsdygtig hurtigst muligt – og længst muligt. Originale reservedele er specialdesignede til det pågældende maskineri, og du er derfor sikret et perfekt og sikkert match til din maskine. Med originale reservedele fra JCB er du garanteret, at din maskine vil bruge mest mulig tid på arbejdspladsen, og mindst mulig tid hos reparatører. 

Står du akut og mangler en reservedel, kan størstedelen af vores reservedele være fremme i løbet af 24 timer.

Originale JCB reservedele specialdesignet, så de passer specifikt til din maskine.

JCB reservedele er holdbare komponenter i solide og slidstærke materialer, som er fremstillet til netop din JCB maskine.
De giver din maskine de bedste betingelser, for en lang levetid uden komplikationer og sikkerhedsproblemer.

JCB originale reservedele

JCB originale reservedele betyder mindre nedetid, mindre vedligeholdelse og mindre reparationstid, fordi de er skræddersyet til netop din maskines tekniske specifikationer.

Resultatet af at bruge originale reservedele er simpelt:

Autoriserede reservedele

Hold din maskine godt kørende med autoriserede originale reservedele fra JCB. Med speciallavede reservedele har du de bedste muligheder for at bibeholde din maskines performance og arbejde. Er en maskindel slidt eller i stykker behøver du derfor ikke pensionere maskinen, men blot sende den til service, så den kan vedligeholdes og få erstattet den manglende komponent med en magen til.

Med originale reservedele fra JCB er din JCB-maskine sikret en længere levetid, og du undgår unødige komplikationer og længere nedetid. Reservedelene er skræddersyede til de forskellige maskiner, og sikkerheden holdes nemt i top, når du bruger autoriserede og originale reservedele.

Hos Reesink Construction fører vi et stort udvalg af entreprenørmaskiner fra JCB. Foruden originale reservedele finder du derfor diverse JCB-maskiner, bl.a. teleskoplæssere, gravemaskiner, saxlifte, minilæssere, m.fl. Du er også velkommen til at tage et kig på vores brugte maskineri, der takket være originale reservedele holder sig i tip-top stand og klar til brug.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at høre mere omkring vores services, JCB reservedele eller vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder også kompetent produktvejledning, skulle du ønske mere information om diverse maskiner eller andet. Du kan finde al vores kontaktinformation ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. 

 

Kontakt os og få alt at vide om reservedelene

Tag kontakt direkte til vores medarbejdere, eller på 
+45 70 10 12 14