Søg

Brugt minigraver

Hos Reesink Construction er vi leveringsdygtige i en bred vifte af funktionelle og alsidige gravemaskiner, der passer til enhver opgave og byggeplads. Her på siden finder du vores udvalg af brugte minigravere, som stadig har mange år tilbage på arbejdspladsen. Med komfort og manøvredygtighed i højsædet kan du være helt sikker på, at den brugte minigraver yder sit bedste.

Tag et kig på nedenstående sortiment, og find et stort udvalg af brugte minigravere til salg. Har du brug for hjælp eller vejledning til at finde den helt rigtige gravemaskine, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Stort udvalg af brugte minigravere

Når du køber en brugt minigraver hos os, kan du være helt sikker på, at den fungerer, som den skal. Vi gennemtester alle vores gravemaskiner, så de lever op til vores krav til god kvalitet, funktionalitet og manøvredygtighed.

Blandt udvalget finder du minigravere i flere vægtklasser og med forskellige gravedybder, så du med garanti kan finde en, der passer til din kommende opgave. Du finder minigravere fra flere anerkendte producenter såsom JCB, Volvo, Wacker Neuson og mange flere. Oplev vores sortiment, og find lige præcis den brugte minigraver, der matcher dine behov og ønsker!

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Reesink Construction udvælger vi nøje vores gravemaskiner, så de stemmer overens med vores høje forventninger til funktionsdygtige og alsidige maskiner, der har flere år tilbage på arbejdspladsen. Vi forhandler også nye minigravere med højeste niveau af operatørkomfort med teknologi og ydeevne i højsædet.

Har du spørgsmål til vores brugte minigravere, eller har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige? Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde det perfekte match. Kontakt os endelig, hvis du ønsker grundig og personlig vejledning. For os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. 

Altid maskiner på vej ind

Finder du ikke lige den minigraver, som passer dit behov? Så tag kontakt til os alligevel. Ofte har vi flere minigravere på vej, hvor kunden venter på levering af deres nye minigraver. Tag derfor kontakt til os uanset hvad. Vi ser frem til at høre fra dig!

Er du blevet mere nysgerrig på brugte minigravere? Se hvad vi har på lager her. 

Er du på udgik efter en ny minigraver? Vi tilbyder god finansiering på nye minigravere. 

Vil du vide med det samme vi får en brugt maskine til salg? Så følg vores brugt side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage