Søg

Brugte læssemaskiner

Køb en brugt læssemaskine

Hvis du står og mangler en læssemaskine til arbejdet, eller måske det næste entreprenørprojekt, er du landet det helt rigtige sted. På denne side finder du nemlig et udvalg af brugte læssemaskiner fra bl.a. JCB og andre kendte mærker. Når du køber en brugt maskine hos os, kan du være sikker på, at den er i god stand og fungerer som den skal. Og derved kan du være sikker på, at du køber en efterset og funktionel maskine, der kan klare arbejdet. Vi sørger for at give dig al den information om maskinen, som du har brug for, og er du nysgerrig på pris eller andet, er du velkommen til at kontakte os.  

Hvorfor købe brugt?

At købe brugt maskineri er til fordel for alle parter, både maskinen, dig, os og planeten. En brugt maskine fungerer nemlig lige så godt som en splinterny – det sørger vi for! Med originale JCB-reservedele har vores maskiner de bedste forudsætninger for en lang levetid, og det betyder også, at vi ikke spilder unødvendige materialer på at skrotte maskiner. På den måde får du mest muligt for pengene, og du skal blot koncentrere dig om arbejdet.

Et bredt udvalg af maskineri

I vores udvalg finder du som oftest et udvalg af forskellige maskiner i forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge lige den størrelse maskine, der passer bedst til din forestående opgave. Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, og vi vil gøre vores bedste for at vejlede og imødekomme dine krav. Du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her. Du er også mere end velkommen til at tage et kig på vores udvalg af nyt maskineri, som f.eks. vores store udvalg af gummihjulslæssere fra JCB.

Er du blevet mere nysgerrig på brugte læssemaskiner? Se hvad vi har på lager her. 

Er du på udgik efter en ny gummihjulslæsser? Vi tilbyder god finansiering på nye maskiner. 

Vil du vide med det samme vi får en brugt maskine til salg? Så følg vores brugt side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage