Søg

Brugt teleskoplæsser

Køb en brugt teleskoplæsser

Hos Reesink Construction A/S finder du et stort udvalg af brugt maskineri til salg. På denne side finder du vores udvalg af brugte teleskoplæssere af forskellige type, så du har mulighed for at finde lige præcis den maskine, der passer til arbejdspladsens behov. Teleskoplæssere kan anvendes til en lang række forskellige opgaver, bl.a. ved landbrug, i industrien samt byggebranchen. Køber du en brugt teleskoplæsser hos os, er du sikker på at få en maskine, der kan klare arbejdsopgaverne – det sørger vi for! Vi tilser grundigt alle brugte maskiner, så du er sikker på at modtage en velfungerende maskine. Er du nysgerrig i maskinens stand og information, skal du blot klikke på den. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

En fornuftig investering

En brugt maskine kan være en yderst fornuftig investering, selvom den er brugt. Arbejdsmaskineri er som oftest lavet med udgangspunkt i hårdføre og modstandsdygtige materialer, og det giver maskinerne en lang levetid. Derfor kan det være en stor fordel at købe brugt, da maskinen stadig fungerer optimalt, men til en billigere pris. Ønsker du derimod at investere i en helt ny maskine, har vi et stort udvalg af nye teleskoplæssere fra JCB.

Stort udvalg af kvalitetsmærker

I vores brugt-afdeling finder du et flot udvalg af brugt maskineri fra diverse kvalitetsmærker, inklusiv JCB. Du har derfor rig mulighed for at vælge efter foretrukne mærke, så du får en maskine, du måske er vant til at arbejde med. Fælles for alle vores brugte maskiner er deres pålidelighed og funktionalitet, og maskiner der har mange gode driftsår i sig endnu. Vi har stor teknisk viden, og vi uddyber gerne, om de enkelte maskiner eller giver gode råd til vedligeholdelse. Du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her.

Er du blevet mere nysgerrig på brugte teleskoplæssere? Se hvad vi har på lager her. 

Er du på udgik efter en ny teleskoplæsser? Vi tilbyder god finansiering på nye teleskoplæsser. 

Vil du vide med det samme vi får en brugt maskine til salg? Så følg vores brugt side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage