Teknologier

ALWAYS LOOKING FOR A BETTER WAY.

Efterhånden som JCB skrider frem på rejsen mod en Net Zero-fremtid, så stopper den bæredygtige strategi aldrig. Alle JCBs produkter er forskellige, og derfor kræver det forskellige teknologier at komme tættere på "Net-Zero". Fra effektiv Stage V dieselmotorteknologi til el- og brintkraft så er JCB altid på udkig efter bedre måder at reducere kulstofemissioner på. JCB er nået langt, og er på vej i den rigtige retning. Opdag de mange måder, hvor JCB stræber mod en bedre fremtid.

Du kan herunder læse nærmere om JCBs teknologier.

Hydrogen / Brint

I 2020 blev JCB den første producent af entreprenørudstyr som udviklede en 20-tons bæltegravemaskine drevet af brint-brændselscelle teknologi baseret fra viden fra automotive industrien. JCB tilpassede teknologien og installerede elektriske motorer til at levere kraften til gravearbejdet. Det fungerede godt, men det havde sine begrænsninger med hensyn til kapaciteten på de større maskiner. I stedet så ingeniører hos JCB Power Systems behovet for at udvikle branchens først forbrændingsmotor drevet af brint.

Entreprenørmaskiner på el

Tilslut dig til lederen inden for elektrisk innovation, når vi arbejder hen imod en mere bæredygtig fremtid. JCBs banebrydende udvalg af maskiner er 100 % elektriske med nul emissioner, ingen kompromis på ydeevnen, men meget mindre støj. Ingen anden producent af entreprenørudstyr har mere ekspertise i at bygge elektriske maskiner i dag.

Road to Zero

JCB har taget os med på en spændende rejse siden 2011, på vejen mod nul emissioner med deres "Road to Zero" initiativ. Deres dedikation til bæredygtighed og teknologiske fremskridt har bragt dem godt på vej mod dette mål. Med innovative løsninger og grønne initiativer er JCB et fremragende eksempel på virksomheder, der tager ansvar for den grønne omstilling. Her kan du se en tidslinje der viser rejsen.

JCB Livelink

Som bruger af Livelink får du et helt unikt overblik af din maskinpark. Du kan se den enkelte maskines forbrug, lokation, helbredsoplysninger og meget mere. Med det totale overblik over maskinparken kan du optimere bruger- og kørsels-mønstre og herved spare penge på den totale drift af maskinparken.

JCB Diesel motor

JCB motoren er optimeret siden lanceringen og udleder i dag 50% mindre CO2 i forhold til tilsvarende motore i 2010. JCB fremstiller en bred vifte af maskiner til blandt andet at grave og håndtering af materialer. Disse maskiner er generelt drevet af dieselmotorer; motorer, som vi selv fremstiller på specialbyggede fabrikker i Derbyshire, UK og Delhi.​

HVO diesel

HVO diesel giver mulighed for reduceret CO2-udledning på kort sigt. Alle nye JCB dieselmotorer er HVO kompatible, hvilket kan give en mere miljøvenlig brændsel. HVO også kendt som grøn diesel, er et alternativ til dens fossile brændstof-pendant.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage