Søg

Teknologier

ALWAYS LOOKING FOR A BETTER WAY.

JCB er stærkt på vej mod en ’Net Zero’-fremtid: Det tidspunkt, da vi ikke længere udleder CO2 eller emissioner i det hele taget. Men den bæredygtige strategi er aldrig et afsluttet kapitel. Alle JCB-produkter er forskellige, og det kræver forskellige teknologier at komme tæt på ’Net-Zero’. Hvad enten vi taler om effektiv Stage V dieselteknologi, el eller brint, så er vores mål hele tiden at gøre det lidt bedre og komme lidt nærmere en emissionsfri verden. Vi er på vej. Læs om de mange teknologiske landvindinger, der skal bringe jer og os ind i en bæredygtig fremtid.

Du kan herunder læse nærmere om JCBs teknologier.

Hydrogen / Brint

I 2020 udviklede JCB som den første producent af entreprenørudstyr en 20 tons bæltegravemaskine med brint-brændselscelle som drivkraft. Det fungerede perfekt, men på de større maskiner er der brug for yderligere kapacitet. Derfor har vi udviklet branchens første forbrændingsmotor drevet af brint – ren og bæredygtig teknologi.

Entreprenørmaskiner på el

Skal vi danne parløb hen imod en bæredygtig fremtid? JCB har udviklet et banebrydende udvalg af 100% eldrevne entreprenørmaskiner. Nul emission. Intet kompromis på ydeevnen. Meget mindre støj.

Road to Zero

Dedikation til bæredygtighed og grøn omstilling er ikke et nyt fænomen for JCB. Siden 2011 har vi fulgt vores ’Road to Zero’ – og du kan komme med på rejsen. Vi har udviklet en række innovative løsninger og taget grønne initiativer, der bringer os helt i front. JCB tager ansvar! Se en tidslinje her, der viser vores vej mod nul.

JCB Livelink

JCB Livelink giver dig et totalt overblik over din maskinpark. Optimer bruger- og kørselsmønstre og spar penge på driften. Med JCB Livelink kan du følge den enkelte maskines forbrug, lokation, behov for service og meget mere.

JCB Diesel motor

Dieselmotorer er traditionelt trækkraften i entreprenørmaskiner, og det vil de være i mange år fremover. Derfor yder JCB et stort stykke arbejde for at optimere motorerne, så de udleder mindre CO2 og kræver mindre service og forbrug. En JCB dieselmotor udleder i dag blot halvdelen af den CO2, som en tilsvarende motor udledte i 2010. Og vi er slet ikke i mål – men har snor i hele udviklings- og produktionsprocessen på vores specialiserede motorfabrikker i Derbyshire i England og i Delhi i Indien.

HVO diesel

HVO diesel er også kendt som grøn diesel – brændstof fremstillet af ikke-fossile råstoffer. Ved at bruge HVO diesel udledes umiddelbart mindre CO2. Alle nye JCB dieselmotorer er HVO kompatible, så I kan vælge at køre med dette mere miljøvenlige brændstof.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage