Søg

Service

Vi sikrer dig hurtig og professionel vedligeholdelse af din maskinpark

Service af entreprenørmaskiner

Vi ved at maskinen ikke er købt ind for at holde stille. Derfor har vi landsdækkende service med udekørende montører, som kan udfører service og reparationer på stedet. 

Netop derfor ligger vi stor vægt på at give dig en god efterbehandling.

Du kan forvente et serviceniveau fra os, der er lige så højt som de kvalitetsprodukter vi sælger. 

Vores eftermarked består blandt andet af

Vi tilbyder landsdækkende service, vagttelefon og Livelink.

Landsdækkende montørservice
Vi dækker hele landet med udekørende montører. Dette sikrer at vi hurtigt kan være hos dig, hvis uheldet skulle være ude. Vi kan desuden udføre service og lovpligtigt serviceeftersyn der, hvor maskinen er placeret. Du sparer transport og får mere oppetid på maskinen. 

Vagttelefon
Er uheldet ude? Der kan ske meget på en byggeplads, og skulle du udenfor vores faste åbningstider være udsat for et uheld, som gør at maskinen ikke længere kan manøvres, kan du få hjælp via vores døgnbemandede vagttelefon. Læs mere om denne mulighed, takster m.v. ved at klikke herunder.

Livelink
Som bruger af Livelink kan du blandt andet se driftsinformation, oliestand og olieforbrug. Med en totalserviceaftale hos os har du gratis adgang til Livelink. Læs mere om Livelink ved at klikke på knappen herunder.

SERVICEAFTALE

Kend dine omkostninger: Tegn en Service- eller Totalserviceaftale på din JCB maskine.

Din maskinpark er en stor investering. Derfor betaler det sig at passe godt på den, både her og nu og på længere sigt. Vi er eksperter i JCBs produkter og med en serviceaftale hjælpe dig med at forlænge din maskines levetid. En fast aftale sikrer dig korrekt service og vedligeholdelse.

Din maskines gensalgsværdi afhænger også af, hvordan maskinen er vedligeholdt gennem årene. Sørger du for at servicere maskinen korrekt og i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger, er der en markant højere gensalgsværdi at hente, når du sælger eller udskifter din maskine.

Lad Reesink Construction stå for alle dine serviceeftersyn. Med en serviceaftale gennem os sikrer du dig, at din maskine bliver serviceret i henhold til maskinens standarder. Du sikrer dine oppetider og dermed en optimeret driftsøkonomi i lang tid fremover.

En serviceaftale hos os indebærer, at din maskine altid vedligeholdes med originale JCB reservedele og serviceres af JCB-uddannede medarbejdere. Herved sikres maskinens fulde funktionalitet i hele dens levetid, og du opnår den optimale gensalgsværdi, som er JCB’s kendetegn.

Serviceaftale

Serviceaftalen indeholder autoriseret teknisk gennemgang af maskinen, samt alt service efter fabrikkens anvisninger. Serviceaftalen indeholder både arbejdsløn, olie, filtre samt smøremidler. Ved service udarbejdes en rapport med anbefalinger om eventuelle reparationer og vedligeholdelse. Derudover indeholder aftalen lovpligtigt hovedeftersyn én gang årligt eksklusiv reparationer og reservedele.
Aftalen er eksklusiv alle reparationer, reservedele og den normale vedligeholdelse af maskinen.

Ovenstående udføres kun inden for normal arbejdstid.

Totalserviceaftale

Aftalen indeholder autoriseret teknisk gennemgang af maskinen, alt service efter fabrikkens anvisninger og reparationer. Aftalen indeholder både arbejdsløn, olie, filtre samt smøremidler.
Derudover indeholder aftalen alle nødvendige reparationer, som følge af slitage ved normal anvendelse samt udførelse af lovpligtigt hovedeftersyn én gang årligt. Reparationer er inklusiv originale JCB-reservedele, timeforbrug og kørsel. Der er ligeledes fuld fabriksgaranti i hele aftalens løbetid. Maskinen kan ligeledes følges på JCB Livelink for optimering af eventuelle udgifter til vedligeholdelse. 
Ovenstående udføres kun inden for normal arbejdstid.

Kontakt os og få alt at vide om service, reparationer eller serviceaftaler!

Tag direkte kontakt til vores servicesælger