Om os

Reesink Construction A/S er enedistributør af JCB entreprenørmaskiner i Danmark.

Vi er en professionel partner hvad angår både salg og service. Vi lytter på kundernes ønsker og tilpasser tilbuddet efter behov. Med den brede portefølje af JCB entreprenørmaskiner og den landsdækkende service af maskiner, kan vi være med til at løse alle opgaver. Vi tilbyder blandt andet rendegravere, minigravere, minilæssere, gravemaskiner, dumpere, teleskoplæssere, gravemaskiner, saxlifte etc.

Reesink Construction A/S

Firmaet har rødder helt tilbage til 1950’erne hvor to venner startede med at opkøbe biler og entreprenørmaskiner med videresalg for øje. I dag har Reesink Construction A/S eneforhandlingen af de velkendte og meget anerkendte JCB entreprenørmaskiner på det danske marked. 

Vores specialuddannede mekanikere klargør maskinerne og monterer samtidig det specialudstyr kunden måtte ønske. Dette sikrer kort leveringstid og en maskine, der er klar til at blive taget i brug med det samme.

Efter levering af den pågældende maskine står vi klar med en enhed af montører, som er landsdækkende. 

Enedistributør af JCB entreprenørmaskiner siden 1975

Nicolaisen & Larsen A/S har været importør og forhandler af JCB siden 1975. I dag hedder virksomheden Reesink Construction A/S og tilbyder i Danmark et komplet program af modeller, der dækker enhver opgave inden for entreprenørbranchen. 

Historien om Reesink Construction A/S

År 1955

Andreas Nicolaisen og Herluf Larsen opkøber i deres fritid gamle biler med istandsættelse og salg for øje. Taktorer og entreprenørmaskiner fylder op gennem årtiet mere og mere blandt bilerne. 

År 1962

Nicolaisen & Larsen A/S stiftes som et familieejet aktieselskab med base i Ulfborg.

År 1975

Firmaet bliver eneforhandler af JCB-maskiner i Danmark. 

År 2021

Efter ønske fra familien omkring et salg sælges den sunde familieejede virksomhed. Opkøbt sker af den hollandske koncern Royal Reesink.  

År 2022

1 april 2022 skifter virksomheden navn fra Nicolaisen & Larsen til Reesink Construction. 

Koncernen Royal Reesink

Hollandske Royal Reesink er markedsleder som international distributør og serviceudbyder inden for højkvalitetsmaskineri, reservedele og serviceydelser til landskabsvedligeholdelse, intern transport, lagerdesign, civilingeniør og landbrugssektoren. Hendrik Reesink startede sin enkeltmandsvirksomhed i Zutphen i 1786, siden er Royal Reesink vokset og har nu over 2.500 ansatte og snesevis af datterselskaber rundt om i verden

Historien bag JCB

Historien om JCB er en af innovation, ambitioner og ren og skær hårdt arbejde. Fra små begyndelser med at bygge landbrugs-tipvogne i 1945 til den globale kraft inden for fremstilling, virksomheden er blevet i dag, har JCB konstant rykket grænserne i vores ønske om at være den bedste. Min far og firmastifter Joseph Cyril Bamfords motto var “Jamais content”, og det er helt rigtigt – vi er aldrig tilfredse med vores præstationer. Men jeg tror, at selv han ville blive overrasket over, hvad virksomheden er blevet til. I dag har vi 22 fabrikker på fire kontinenter og mere end 750 forhandlere rundt om i verden.

Hemmeligheden bag JCBs succes

Hemmeligheden bag JCBs succes er mere end 60 års dedikeret arbejde for at skabe de bedste produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

En væsentlig del af virksomhedens overskud investeres i ny teknologi, produktionsapparat og uddannelse af medarbejdere. Sammen med virksomhedens høje serviceniveau, krævende testprogrammer og stramme kvalitetskontrol, har det givet JCB maskinerne et verdensomspændende ry for effektivitet, komfort, alsidighed, driftssikkerhed og høj gensalgsværdi.

JCB har 14 fabrikker fordelt på fire kontinenter, heraf 10 i England. I dag er JCB, med godt 6.000 medarbejdere, verdens tredje største producent af entreprenørmateriel.

JCB entreprenørmaskiner

JCB tilbyder et omfattende maskinprogram på over 300 modeller til at løse mange forskellige opgaver. Fælles for alle JCB maskiner er, at de er alsidige, komfortable og konstrueret til hårdt arbejde. 

Små som store

Reesink Construction fører alt fra små mikrogravere på 800 kg til gravemaskiner på 46 ton. Gummihjulslæsserne vejer fra 2 til 22 ton, mens teleskoplæsserne har en løftehøjde, der spænder fra 4 til 26 meter. 

JCB emissionsfri maskiner

Dennis er en britisk producent af innovativt græspleje udstyr. Siden deres første græsslåmaskine i 1922 har Dennis hjulpet groundsmen, greenkeepere og anlægsgartnere verden over, med at skabe den ultimative græsoverfalde og dermed det bedste førstehåndsindtryk muligt.

Dennis produkter er blevet brugt på verdenskendte stadions og blev bl.a. brugt til FIFA’s World Cup i Sydamerika i 2010. 

JCB Livelink

Langt de fleste nye JCB-maskiner har det GPS-baserede overvågningssystem JCB Livelink installeret. Systemet sikrer vores kunder effektivt mod tyveri; det fandt f.eks. et par litauiske tyve ud af, da de en morgen var på vej ud af landet med to splinternye stjålne JCB-maskiner. Politiet kunne via overvågnings systemet guides direkte hen til lastbilen med de to stjålne maskiner. 

Livelink kan iøvrigt også bruges til at overvåge en række driftsfunktioner og servicebehov på maskinerne. Alt sammen som sikkerhed for kunderne.

Gå til job og karriere

Kontakt os