Søg

Entreprenørbranchen

Er du i entreprenørbranchen? Så kan du på denne side læse omkring hvorfor vi er en god samarbejdspartner for dine maskiner.

Kvalitetsmaskiner til entreprenørbranchen

JCB har i mange år udviklet kvalitetsmaskiner til entreprenørbranchen. Vi og JCB forstår at der er forskellige behov fra entreprenør til entreprenør og derfor er der mulighed for et stort udvalg at modifikationer på en JCB maskine. Så kontakt os for et uforpligtende møde om et potentielt fremtidigt samarbejde. 

Hvorfor du skal købe din næste entreprenørmaskine ved Reesink Construction?

Herunder får du tre grunde til hvorfor vi er en god samarbejdspartner hvad angår entreprenørmaskiner.

Partnerskab

Reesink Construction skaber partnerskaber. Vi ønsker at etablere pålidelige partnerskaber med vores kunder, så de føler sig sikre på, at vi hjælper og støtter dem, når de har mest brug for det.

Ét brand

Gør det nemt for dine førere. Lad dem få et brand ved kørsel af forskellige maskintyper. Dette vil unægtelig gøre det nemmere for førere at kører de maskinerne, om det er en dumper, gravemaskine eller en teleskoplæsser.

Eftermarked

Vi ved at oppetid er en væsentlig faktor i udførslen af diverse projekter. Af denne grund har vi et stort fokus på eftermarkedet hvor der altid vil være hjælp at hente.

Rendegraver
Gummihjulslæsser
Teleskoplæsser
Gravmaskine på hjul
Saxlifte
Minigraver
Gravmaskine på bånd
Rotations teleskoplæsser

Kontakt os for at få mere af vide om et fremtidigt samarbejde

Tag direkte kontakt til vores salgschef.