Søg

Handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser for merchandise

Handelsbetingelser for merchandise

Generelle oplysninger
Reesink Construction
CVR-nr: 45150615
Holmegade 58, 6990 Ulfborg
jcb@jcb.dk
70 10 12 14

Priser 
Alle priser er inkl. 25% moms og i Danske kroner (DKK). Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl.Færøerne og Grønland. Priserne er dagspriser. Når du handler med jcb.dk indgås alle aftaler på dansk. 

Levering og fragt
Alle ordrer leveres fragtfrit til Danmark når der bestilles hvis købesummen er over 499 DKK. Ellers pålægges forsendelsesomkostninger på DKK 50,- 

Bestilling
På jcb.dk kan du bestille alle de varer, som findes på hjemmesiden. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke vises på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os på jcb@jcb.dk eller pr. telefon 70101214. Hjemmesiden opdateres løbende. 

Betaling
Der tages IKKE gebyr ved betaling på jcb.dk. Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. 

På jcb.dk har du mulighed for at betale med følgende kort: Dankort, Visa Dankort, Visa Electron og Mastercard. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra jcb.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Dokumentation og vejledning 
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra jcb.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Jcb.dk yder 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på tlf. 70 10 12 14 eller pr. mail jcb@jcb.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Reesink Construction Holmegade 58, 6990 Ulfborg 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Vedlæg venligst faktura samt en beskrivelse af hvorfor varen returneres. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler på jcb.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til:
Reesink Construction
Holmegode 58, 6990 Ulfborg 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Persondatapolitik 
Når du handler på jcb.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling. 

Personoplysningerne registreres hos Reesink Construction og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og webshopansvarlig for Reesink Construction har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige på jcb.dk er webshopansvarlig, Andreas Berthelsen. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Reesink Construction videregives eller sælges på ingen måde til 3. part og vi registrere ingen personfølsomme oplysninger. 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på tlf. 70 10 12 14. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet. 

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet. 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr “

Sendes til:
Til jcb.dk
v/ Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
CVR 45150615
Tlf. 70 10 12 14